❮ Zpět

Vykopněte sezonu, vyhrajte nezapomenutelnou VÝKOPNOU!

Nová fotbalová sezona se nezadržitelně blíží a odstartována bude ve velkém stylu. Zatímco první soutěže výkonnostního fotbalu se rozběhnou na přelomu července a srpna, již od 26. července se můžete zapojit do soutěže o fantastické ceny. Tradiční Výkopná, kterou od nepaměti startují fotbalového sezony každého týmu, můžete  letos pojmout opravdu ve velkém stylu. Protože kde se hraje, tam to žije!

Náš projekt přichází s jednoduchou soutěží, jejíž jedinou podmínkou je přihlášení klubu do hlasování na webu www.vykopna.cz a sbírání hlasů v období od 26. července do 23. srpna 2021. Rozhodovat bude prostý počet hlasů u každého klubu, takže ideální bude zapojit všechny hráče, ale taky správce hřiště, hospodského, fanoušky a široké rodiny. 

Hrát se bude samozřejmě o spoustu piva, zásobu masa na pořádnou grilovačku a množství dalších cen. A odměňovat se bude opravdu ve velkém. Na skvělé ceny se totiž může těšit hned 200 klubů, které se v soutěži umístí nejvýše. 

Letošní ročník Výkopné bude speciální!. Vítěz Výkopné se vedle bohatého balíčku občerstvení a věcných cen stane také vítězem srpnové měsíční soutěže. A cenou není nic menšího než Gambrinus fotbalový den, který je jednoduše celodenní zábavou pro celou obec. Soutěžní zápas, hudební vystoupení hudebních legend ze skupiny Wohnout nebo fotbalové atrakce pro všechny generace. Prostě den, který vstoupí do klubové kroniky a na který budete u piva ještě dlouhé roky s úsměvem vzpomínat. 

Jednoduchý princip, ještě jednodušší registrace do soutěže. A možnost získání zážitků, na které se jednoduše nezapomene! Tak se přihlaste a vykopněte s Gambrinusem sezónu ve velkém stylu!

Registrujte svůj tým z okresní či krajské fotbalové ligy, sbírejte body a vyhrávejte ceny. Nasbírané body lze navíc vyměnit za mnoho dalších lákavých odměn z katalogu.

 

Ostatní Články

Články

Sokol Škvorec byl oceněn za vítězství ve Výkopné 2020

Články

Vyhlášení výsledků grantového programu 2020

Články

Termín podání přihlášek do grantového programu vypršel

Články

Zapoj svůj klub do grantového programu 2020!

Články

Grantový program 2020 je za dveřmi, buďte ve střehu!

Články

Konec ročníku 2019/2020 je již na dohled!

Články

Projekt Kopeme za fotbal pokračuje s malými změnami

Články

Rozhodni o vítězi ankety Osobnost amatérského fotbalu 2019!

Články

Zvol finalisty ankety Osobnost amatérského fotbalu 2019!

Články

Nominuj osobnost amatérského fotbalu 2019

Články

Pavel Horváth se stal tváří projektu Kopeme za fotbal!

Články

10. ročník projektu Kopeme za fotbal odstartován!

Články

Kopeme za fotbal – to nejlepší ze sezóny 2018/2019

Články

Konec fotbalu v Dolních Zálupech

REGISTRUJTE TÝM
A VYHRAJTE

REGISTROVAT TÝM
Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší 18 let.